Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 de març 2012

Celebració del Dia Internacional de la Dona a Altea

El Dia Internacional de la Dona comptarà amb la participació de les associacions alteanes 

El regidor d'Igualtat de l'Ajuntament d'Altea, Gregorio Alvado, va mantindre una trobada amb les presidentes de les Mestresses de casa d'Altea i d'Altea la Vella, juntament amb la resta de dones que presideixen diferents associacions alteanes, com l'Associació Espanyola contra el Càncer, Càrites, Tercera Edat, Fibromialgia, Famílies Nombroses i l'associació romanesa Ulpia Traiana.
L'objectiu de la reunió va ser presentar a totes aquestes entitats la programació que l'Ajuntament d'Altea està organitzant, de cara a commemorar el 'Dia Internacional de la Dona', que se celebra demà 8 de març, i comptar així amb la seua participació perquè traslladen tot el calendari d'activitats als seus associats.

En aquest sentit, Gregorio Alvado ha recordat que la celebració del Dia Internacional de la Dona, reconegut per l'Organització de Nacions Unides (ONU), “reivindica la lluita de la dona per la seua participació, en peus d'igualtat amb l'home, en la societat, i en el seu desenvolupament íntegre com a persona”. Alvado ha remarcat que aquesta commemoració “s'ha convertit en un punt de connexió d'activitats, coordinades en favor dels drets de la dona i la seua participació en totes les esferes de la vida”.


No obstant açò, l'edil d'Igualtat ha lamentat que “no hem d'oblidar que encara hi ha objectius que no s'han cobert per a aconseguir la plena eliminació de tota discriminació contra la dona, en qualsevol àmbit de la vida pública o privada”. “Per açò, no hem de relaxar-nos ni conformar-nos i hem de recordar que és la nostra causa, com a poder públic, la defensar i lluitar per a aconseguir la plena igualtat”, ha insistit Alvado.

Així mateix, Alvado ha anunciat que les activitats commemoratives de l'Ajuntament d'Altea es van a centrar en quatre eixos principals: Salut i Desenvolupament Personal; Ocupació; Participació Social; i Promoció del Temps Lliure. Segons ha explicat, “la programació està recolzada per totes les associacions d'Altea, que col·laboraran en tots els actes i també comptarem amb la col·laboració inestimable de tots els professionals que van a dur a terme les xarrades, jornades, tallers, representacions teatrals, etc”.

Per la seua banda, el Coordinador del Departament de Serveis Socials, Braulio Cencerrado, ha detallat tota la programació i ha posat l'accent que totes les activitats estan obertes a l'assistència de tots els alteans i alteanes, mitjançant la fórmula de Jornades de Portes Obertes, per a participar de forma gratuïta.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu