Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

6 de març 2012

Escola per a Mares i Pares

Educació inicia l'Escola de Pares 

La Regidora d'Educació, Aurelia Álvarez, ha anunciat l'inici en aquest mes de març de l'Escola de Pares, que impartirà cursets d'ajuda per a pares i mares d'alumnes dels col·legis públics i Instituts de Secundària d'Altea.

L'Escola de Pares està organitzada per la Regidoria d'Educació i compta amb la col·laboració de les Ampes d'Altea i de la Federació d'Associacions de Pares i Mares 'Enric Valor' d'Alacant.

Per a Álvarez que ha comparegut acompanyada per la vocal de la Federació Provincial d’Ampes, Fátima Fernández, la col·laboració amb les Ampes és total, i amb aquesta iniciativa “utilitzem els recursos que la Federació d’Ampes té a nivell provincial”. De fet, l'Escola de Pares està finançada per la Federació 'Enric Valor’ i els cursos els imparteix una empresa homologada, Sacex, que disposa de psicòlegs i professionals d'àmplia experiència.

L'Escola de Pares tindrà dos sessions de dos hores cadascuna en els nivells educatius de Secundària, Primària i Educació Infantil, i un límit de 25 places per curset. Els cursets tindran lloc els dijous en les aules de l'Escola d'Adults, situades al costat de l'Institut Bellaguarda. Els cursos formatius donaran començament en el nivell d'Educació Secundària, els dies 22 i 29 de març de 18:30 a 20:30 hores.


El tema triat per les pròpies Ampes de la localitat abordarà les Tècniques “de resolució de conflictes”. El curset per a pares i mares de fills de Primària se celebrarà els dies 19 i 26 d'abril, de 17:30 a 19:30 hores, amb la mateixa temàtica que els de Secundària, “Tècniques de resolució de conflictes”.

I finalment els pares d'Educació Infantil el curset de formació serà els dies 10 i 17 de maig de 17:30 a 19:30 hores amb el tema: “Educar en família: habilitats parentals”. Álvarez ha remarcat que l'assistència als cursets és gratuïta i inclou un servei de guarderia amb un preu mòdic de 2 euros per xiquet i hora. El termini d'inscripció estarà obert fins al 16 de març en les Oficines d'Atenció al Ciutadà, en la planta baixa de l'Ajuntament.

L'elecció dels temes dels cursets va ser aprovada per les Ampes d'Altea. Els cursos “són molt recomanables per als pares”, tal com ha afirmat Fátima Fernández, ja que per exemple “el curset sobre resolució de conflictes ens obliga a veure les coses de forma diferent, ja que la mediació és una tècnica nova que és molt útil per a negociar amb els nostres fills adolescents, en unes edats on tenen dificultats a casa, en el col·legi i en el carrer”. En l'Escola de Pares, ha afegit Fernández, “veem la quantitat d'errors que cometem amb els nostres fills, en el curset veem eixos errors i aprenem a rectificar”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu