Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

5 de nov. 2011

Polèmica pel repartiment de temps en el debat electoral de Canal 9

La junta electoral imposa, a petició del PSPV, 11 segons d'intervenció a Compromís i 27 a EUPV

Compromís i Esquerra Unida del País Valencià han recorregut la decisió de la junta electoral de València d'atorgar-los onze segons i vint-i-set segons, respectivament, en el debat electoral de Canal 9. 

 La junta ha fet cas d'un recurs que havia presentat el PSPV, que demanava que en comptes de distribuir el temps d'intervenció a parts iguals, tal com es preveia, es fes proporcionalment als resultats obtinguts per cada formació el 2008.
Al PP li correspondrien, en cada bloc temàtic en què es dividirà el debat, una intervenció de vuit minuts; al PSPV, set minuts; a EUPV vint-i-set segons, i a Compromís, onze segons.

La junta electoral de València considera que repartir el temps a parts iguals vulnera els principis d'igualtat i proporcionalitat. Els representants socialistes al consell d'administració de RTVV ha havien votat contra la inclusió d'EUPV i Compromís als debats electorals, i van intentar forçar, sense èxit, un format de cara a cara amb el PP.

També l'ens de RTVV ha recorregut la decisió de la junta electoral de València a la junta electoral central. Compromís ha escampat per Twitter l'etiqueta #11segonscompromis per criticar la decisió.


FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu