Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

6 de febr. 2012

Mònica Oltra en la Nucia

La diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, va visitar el passat dijous la Nucia on, davant de més d’un centenar de persones, va fer una anàlisi sobre la realitat valenciana. Entre els assistents a l’acte organitzat pel col•lectiu de la Nucia, els regidors del BLOC-Compromís d’Altea i Callosa i el seu Secretari Comarcal, Baltasar Ripoll.

Oltra va oferir al públic un discurs clar i didàctic sobre la situació al País Valencià i va explicar que la solució a la crisi passa per allunyar-nos del dogma neoliberal que pretén combatre el déficit de totes totes, fins i tot a costa d’enfonsar la demanda interna.

La portaveu adjunta de Compromís a les Corts va defensar abandonar el discurs oficial, que ens predisposa a creure l’estratègia del govern i a assumir retallades, per tal d’afavorir altres vies que poden aportar nous ingressos a la hisenda pública, que cobrisquen les necessitats assistencials dels més desfavorits. Entre elles, la recuperació de l’impost de patrimoni o el de successions, que afectarien ben poc a les classes mitjanes o baixes i molt a les que més tenen .

Un altre tema destacat va ser el problema de la corrupció al País Valencià, corrupció generalitzada associada a una trajectòria de grans events, d’especulació urbanística i al negoci dels residus, que està portant als tribunals a molts polítics del PP i a empresaris afins.


Com a conclusió, Oltra va explicar que per acabar amb la complicada situació que estem vivint, és important donar la cara, abandonar posicions individuals i passar a formar part de xarxes de complicitat col•lectiva que recuperen la política per a la decència, per a l’interés col•lectiu i no per al particular.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu