Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

3 de febr. 2012

Resum del Plenari Ordinari de Gener

 El Ple ratifica que l'Empresa Pública Municipal gestione la neteja viària

Des de l’1 de febrer, i complint el mandat del Ple municipal, l'Empresa Pública de Desenvolupament Municipal s'ha fet càrrec del Servei de Neteja Viària i d'Edificis Públics de l'Ajuntament d'Altea.

En el Ple municipal celebrat ahir al matí, el Regidor d'Infraestructures, Jaime Sellés, va agrair a tots els empleats de l'Empresa Pública Municipal, provinents de FCC i d'Agricultors de la Vega, el bon treball que han realitzat durant aquestes setmanes de negociació, i que han permès que a partir de l’1 de febrer el Servei de Neteja Viària i d'edificis públics el gestione l'Empresa Pública.

El Ple també va aprovar amb els vots de l'equip de govern, PP-Cipal, i l'abstenció del BLOC i del PSOE, la sol•licitud d'un préstec a llarg termini a l'entitat financera Caixaltea, que el regidor de l'Àrea Econòmica, Pedro Barber va definir com “un préstec de legislatura” per una quantitat de 1.240.000 euros, i que serà retornat en un termini de 36 mesos, fins a 6 de maig de 2015.

En temes d'Urbanisme el Plenari va acordar, entre altres punts, una modificació del Pla Parcial Garganes-Basseta, que va ser aprovada per unanimitat. També es va acordar la llicència d'obra per a la rehabilitació d'un habitatge en el Carrer La Mar 3, en el solar que ocupava el pub ‘San-San’. Carolina Punset, edil d'Urbanisme, va defensar el patrimoni i la reconstrucció de l'habitatge que mantindrà la tipologia de les cases de pescadors.


Finalment el Ple va aprovar l'Ordenança Municipal reguladora del Registre de Solars i Edificis a Rehabilitar, que entre altres coses, busca donar eixida a parcel•les paralitzades i sense ús dins del nucli urbà, especialment en el Nucli antic. L'ordenança va ser aprovada amb els vots favorables de l'equip de govern, PP-Cipal i del BLOC, i el vot en contra del PSOE.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Que diu el Bloc de la sentència del aigua?Se li ha vist el "Plumero".

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu