Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

14 d’abr. 2012

El PSOE d'Altea acusa a PP i Cipal de no respectar el valencià

El govern del Partit Popular i de Cipal no ha renovat el conveni amb la Federació d´Escoles en Valencià

 Per a l'equip de govern la nostra llengua, el valencià, és com si no existira , els importa ben poc. Des de que han entrat a governar a més de disminuir la programació de Ràdio Altea en valencià, no han renovat el conveni amb la Federació d´escoles en valencià per impulsar la nostra llengua.

"Els Socialistes sempre hem recolzat totes aquelles activitats que fomenten l'ús del valencià" diuen a la seua nota de premsa.
Al poc temps d´estar al govern en la legislatura passada, els socialistes signaren per primera vegada un conveni amb la Federació de 1000 euros per a recolzar quantes activitats es feren en bé de la nostra cultura , utilitzant i promocionat el valencià. De fet en maig de 2008 Altea va acollir d'improvís la XX Trobada d´Escoles en Valencià de la Marina baixa.

En les Trobades participen més de 30 escoles, això sense comptar els instituts, en aquesta activitat no sols participen alumnes també ho fan pares, mares, mestres....A Altea hi ha molts xiquets/es que estudien en valencià i participen en aquests tipus d´activitas que tenen com objectiu fonamental el foment de la llengua valenciana i per això cal seguir recolzant iniciatives com esta.


Tal i com afirmen des del PSPV, al PP i a Cipal els importa ben poc la nostra llengua fins el punt que en el darrer plenari, un dels seus regidors va afirmar, que deixaria pedre una subvenció per a Ràdio Altea si implicava augmentar la programació en valencià.

Estem a Altea , el valencià és la nostra llengua, forma part dels nostres arrels i de la nostra cultura , PP i Cipal no ho poden obviar i deixar-la en l'oblit.

"Els Socialistes hem recolzat i seguirem recolzant l´ús de la nostra llengua i per això reivindiquem que es tornen a impulsar tot tipus d´activitats per aconseguir aquest fi", conclou la nota.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu