Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 de maig 2012

El PSPV alteà renova la seua Executiva


El PSPV-PSOE d'Altea renova la seua Executiva i tria al seu nou Secretari General
Dimarts passat 15 maig el PSPV-PSOE d'Altea va celebrar una assemblea extraordinària amb la finalitat de renovar l'Executiva i de triar al nou Secretari General de l'Agrupació Local. El fins ara Secretari General va donar el balanç de comptes de l'últim exercici i va pronunciar unes paraules a les quals van respondre els assistents amb un fort aplaudiment i amb un sentit homenatge.
L'acte es va celebrar amb un alt índex d'assistència i en ell, es va presentar una única candidatura a la Secretaria General, que va ser recolzada mitjançant votació per una àmplia majoria dels assistents. Així, Gustavo Cuesta, de 35 anys i veí d'Altea, professor d'institut, casat i pare de dues filles, va ser triat com a nou Secretari General del Partit Socialista d'Altea pels pròxims 4 anys.
El candidat va presentar el seu nou projecte i va explicar que els pilars en els que es fonamentaria el treball de la nova Executiva serien la transparència, la comunicació, la participació i el treball en equip. Finalment i una vegada triat, Gustavo Cuesta va agrair als assistents l'afecte i el suport rebut, i es va comprometre a treballar per a recuperar la il·lusió i la confiança dels alteans en el projecte socialista.
La nova Executiva encarregada de traure avant la proposta estarà presidida per Bàrbara Alvado i comptarà amb Verónica López com a vice-secretària General i amb María Paz Gallego com a Secretària d'Organització. La resta de les secretaries de l'Executiva seran ocupades per Elena Asensio, Enrique M. Tejedor, Inma Llorens, Lisardo Pérez, Diego Soler i Batiste Martínez.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu