Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

9 de juny 2012

Atac del govern valencià a la immersió

La Conselleria d'Educació menysprea totes les aportacions per consensuar el decret sobre plurilingüisme 

Escola Valenciana denuncia que la Conselleria d'Educació no ha incorporat a l'esborrany de decret sobre el plurilingüisme cap de les propostes fetes per més de trenta entitats i institucions, entre les quals, les cinc universitats públiques valencianes. 

Tot i la mostra de bona voluntat en un primer moment, la Conselleria no sembla que tinga cap intenció de consensuar un decret que canviarà l'actual sistema educatiu valencià.

Tot allò que Escola Valenciana donava per entès que s'havia consensuat en les converses mantingudes ha estat menystingut pel govern, que ha trencat l'intent de consens amb la resta de la comunitat educativa', segons alerta Escola Valenciana.

"Ha estat una sorpresa veure la redacció del nou esborrany de decret --diu Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana--. La Conselleria ha menyspreat les aportacions basades en postulats científics, pedagògics i d'excel·lència educativa aportats pel món acadèmic en matèria de plurilingüisme. Això ha estat un engany a la societat valenciana, un engany a la nostra actitud dialogant i constructiva, un engany als pares i les mares, als docents, als experts en plurilingüisme i a tots els qui treballem dia a dia per aconseguir un sistema educatiu valencià seriós, rigorós i de qualitat per garantir el millor ensenyament públic de l'alumnat".



FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu