Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

1 de juny 2012

El PSOE critica la manipulació del Fòrum 'Dinamiza' per part del PP


El Partit Socialista critica durament al PP per la manipulació del Fòrum 'Dinamiza' en la nota que reproduïm a continuació:

Es nota que estem en ple procés orgànic del PP a la Comunitat Valenciana i la proximitat dels processos provincial primer i locals després, provoca certes imatges esperpèntiques com la que vam poder veure divendres passat en Palau Altea.

Resulta que, la cosa que en teoria tènia que ser un fòrum per a tractar el cas concret de la generació econòmica a Altea a través del turisme, va acabar convertint-se en una desfilada de càrrecs institucionals del Partit Popular i de candidats als diferents llocs orgànics en lliça arribant a alterar-se el programa inicial per a incloure amb calçador, al portaveu del PP en la Comissió de Turisme del Senat.

Però en aquesta sort de besa-mans en què es va convertir el Fòrum que tènia que tractar de buscar solucions a la greu crisi econòmica per la qual estem travessant, mitjançant el foment i promoció de les iniciatives turístiques, no va assistir la Regidor Delegada de Turisme d'Altea, la Sra. Vigela Lloret, cosa que dóna mostra del vertader interès que tènia l'equip de govern d'Altea.

Per aquest Fòrum han passat un Director General i una Consellera de la Generalitat Valenciana, la Presidenta de la Diputació d'Alacant i la Consellera de Turisme i entre els quatre no van anunciar ni un compromís d'inversió o de promoció turística específica per a Altea.


És més, des del Fòrum no es va fer cap petició concreta als representants de les institucions que ens acompanyaven perquè poguera transformar-se en algun tipus de compromís de millora de la situació per a generar riquesa, però clar, açò no era l'important. L'important era la foto, la publicitat i l’autobombo.

Vist el vist, haguera sigut molt més productiu per a l'economia alteana que els milers d'euros de les arques públiques que han costat estos desplaçaments els hagueren lliurat a aquest Ajuntament per a fer una campanya, per a realitzar un estudi de mercat o un treball de camp sobre revitalització del teixit turístic-empresarial. Però clar, açò seria renunciar al vertader objectiu amb el qual s'ha dissenyat aquest fòrum buit de contingut i orfe de conclusions concretes i aplicables al nostre poble, més enllà de generalitats i bones voluntats.

Volem agrair el seu interès i implicació als escassos empresaris locals que van poder acudir, el divendres a la vesprada no és la millor hora per a aquest tipus de reunions segons han protestat molts hostalers, per descomptat des del Grup Municipal Socialista seguim treballant per a trobar l'eixida conjunta a aquesta crisi tan dura i critiquem l'aixecada de camisa del govern de Miguel Ortiz, que segueix anteposant els seus propis interessos i els de el seu partit als del poble d'Altea.

PSPV-PSOE Altea.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu