Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 de nov. 2012

I Ruta del Xupito

Huit locals d'oci nocturn participen en la primera ‘Ruta del Xupito’ 


La regidora de Turisme, Vigela Lloret, i el president de l'associació juvenil ‘Acude’, Vicent Sanz, van presentar durant el matí d’ahir la primera edició de la ‘Ruta del Xupito’ d'Altea, que tindrà lloc del 8 al 24 de novembre i en la qual participen huit locals d'oci nocturn d'Altea.

L'associació ‘Acude’, encarregada de l'àmbit cultural i esportiu de la joventut alteanense, ha dut a terme la realització d'una ruta per a la població jove d'Altea major de 18 anys, i després de plantejar la seua realització per la zona del Casc Antic i concretar-la amb els establiments, es va arribar a la conclusió d'apostar per aquest tipus de ruta.

S'iniciarà el pròxim dia 8 fins al 24 de novembre, de dijous a dissabte a partir de les 23:00h. La Ruta consistirà en la compra d'un tiquet pel preu de 10€, el qual inclou un total de 8 ‘xupitos’ per a poder gaudir-los en els següents establiments: 8 de Copes, Atís Chupitería, Cocoon, El Raconet, La Taberna Roja, Nica, La Mascarada i Kiwi.

El tiquet podrà comprar-se en els establiments, o posant-se en contacte amb el Facebook d'Acude www.facebook.com/acudealtea o a través del correu electrònic acudealtea@gmail.com. El tiquet estarà format per unes parts retallables que es quedarà cada bar de copes, i d'una zona per a posar els encunys. Una vegada estiga complet, es podrà votar pel ‘xupito’ que més t'haja agradat.

Cal recordar que, al mateix temps, també s'està duent a terme la segona edició de la ‘Ruta de la Tapa’, que finalitza a les 22:00h. Per tant, després de gaudir de les tapes, es pot seguir amb l'oci nocturn de la ‘Ruta del Xupito’.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu