Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

12 de nov. 2012

L’atur augmenta perillosament a Altea


El mes d’octubre acaba amb 103 persones més a la llista d’aturats alteans · El total d'aturats ja supera els 2000

Dades de l'atur a Altea dels últims 9 mesos
El ja passat mes d’agost el nivell d’atur d’Altea arribava al mínim anual, situant-se en 1854, en gran part gràcies a la temporada turística. Després de tocar fons a finals de l’estiu durants els mesos de setembre i octubre a inicial una pujada agressiva que ha engreixat les llistes en un total de 158 persones, cosa que fa pujar el total d’aturats a 2012 ja en el mes d’octubre. 


Durant el mes passat 103 persones han ampliat el nombre d’aturats alteans, així els desglossament per sectors quedaria de la següent manera: 


  • Agricultura: 62
  • Industria: 104
  • Construcció: 396
  • Servicis: 1381
  • Sense treball anterior: 69
Si fem la vista arrere veure’m que en el mateix mes de l’any 2011 l’atur ja marcava xifres històriques, situant-se en 1869 les persones apuntades a les llistes del Servef, pocs mesos després eixa xifra ja superava àmpliament els 2000 alteans sense treball, aplegant a marcar el rècord, fins ara, de 2135 aturats. 

Estes dades fan pensar que els mesos vinents i l’inici de 2013 seran demolidors, podent marcar nous rècords d’atur durant els pròxims mesos i deixant un poc més ofegada l’economia alteana, i de pas posant contra les cordes a l’equip de Govern alteà que segueix sense saber pal·liar mínimament aquest greu problema.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu