Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

9 de nov. 2012

Nova Almàssera Municipal

Després de dotze anys, Altea recupera la tradició de l’Almàssera Municipal · Els seu cost ha sigut de 20.000€ 


Ahir a la vesprada, l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, juntament amb una nodrida representació de l'equip de Govern va visitar les noves instal·lacions de l’almàssera Municipal, situada en la Cooperativa Agrícola d'Altea. Durant la visita, van estar acompanyats del president de la Cooperativa d'Altea, Francisco Devesa, i pel gerent, Chema Pérez.

Amb aquesta iniciativa, es recupera un ofici tradicional alteana, i Altea tornarà a tindre una almàssera, després de dotze anys. Segons va explicar Ortiz, “són eixes arrels les que han de posar en valor el futur del nostre poble”. Per la seua banda, Miguel Ángel Capella va remarcar la importància d'aquest projecte, ja que “es tracta d'una acció ambiental per a posar en valor el nostre paisatge”. El cost de la nova almàssera es de 20.000€.

Finalment, Francisco Devesa, va destacar que les instal·lacions poden ser utilitzades per qualsevol particular que vulga portar la seua collita i fer oli. De fet, l'activitat va començar el dia 25 d'octubre i ja s'han sobrepassat els 15.000Kg d'oliva processada. La capacitat de treball són 180 quilos per hora, per la qual cosa s'estan molent mitjanes de 2.000Kg diaris.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu