Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

17 de nov. 2012

Un nou estudi pronostica la caiguda del PP valencià

Una enquesta interna del PSPV atorga un fort ascens a Compromís i Esquerra Unida, que facilitaria la formació d'un govern de progrés
Una enquesta dels socialistes valencians confirmaria els resultats dels darrers sondatges i pronostica una caiguda del PP que faria impossible la majoria absoluta de la dreta i obriria la porta a un govern de progrés.

 Això seria possible gràcies a un notable augment de la intenció de vot a Compromís i Esquerra Unida. UPyD entraria a les Corts com a cinquena força, complicant encara més les aspiracions populars. Els socialistes van presentar un estudi semblant abans de les eleccions passades que va encertar de ple el resultat.

El PSPV-PSOE, segons aquest estudi, es mantindria en el 23% del vot, que és el seu pitjor resultat històric i que va ser el de les últimes eleccions. Compromís augmentaria quasi quatre punts i se situaria en la ratlla del 10% del vot, un resultat que no té comparació amb cap d'aconseguit mai abans. Esquerra Unida, mentrestant, arribaria al 9% dels vots, amb un gran impuls que pràcticament li fa doblar el resultat.

L'estudi no fa projeccions d'escons, però el PP baixaria del 49% al 37% del vot, amb la qual cosa no podria aconseguir de cap manera la majoria absoluta. L'entrada d'UPyD, amb el 5%, sembla que restaria encara més suport als populars.

FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu