Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

19 de des. 2012

V edició de la carrera 'Sant Silvestre'

Altea celebra la cinquena carrera ‘Sant Silvestre’ el pròxim 26 de desembre 

Per cinquè any consecutiu, se celebra a Altea la carrera nadalenca ‘Sant Silvestre’. Es tracta d'una carrera tradicional i familiar, en la qual pot participar tot aquell que s’ho propose. Se celebrarà el dimecres dia 26 de desembre, a les 19:30 des de la plaça J. M. Planelles (porta de l'Ajuntament) amb un recorregut de 3.900 metres.

Quant a la inscripció, es pot realitzar per Internet en www.mychip.es, i els corredors locals, en l’oficina de Joventut i Esports d'Altea o en “Deportes Corpus”. La quota d'inscripció és de 5€, exceptuant els corredors locals que serà de 3€. Cal ressaltar que el tancament d'inscripcions finalitza el dia 24 de desembre, i que si es realitza la inscripció el dia de la prova ascendirà el preu a 10€.

Les Regidories d’Esports de la Marina Baixa s’han associat per a fer que no coincidisquen competicions en la comarca. D'aquesta manera, es pretén generar recolçament entre localitats. Altea serà la iniciadora en la realització d'esta carrera.

Finalment, comentar que hi haurà diferents premis per als corredors, entre ells a les tres millors disfresses. En aquest projecte col·laboren: Deportes Corpus, Club d'Atletisme d'Altea, Adolfo Murillo SL, Prama (bellesa i benestar), El Quiosquet, Coca-cola, Mychip. Visit Altea, Ràdio Altea, Caixaltea, Policia Local, Protecció Civil i Ajuntament d’Altea.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu