Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

14 de gen. 2013

Gran èxit de la IV Commemoració de la Carta Pobla



Més de 200 persones van assistir a l’acte organitzat per l’historiador alteà Juanvi Martín

El passat divendres es va celebrar la quarta edició de la ruta commemorativa de l’aniversari de la Carta Pobla d’Altea, organitzat per l’historiador alteà Juanvi Martín. 

En esta edició l’historiador havia preparat una nova ruta que variava considerablement en les realitzades els anys anteriors, iniciant-se a l’antic llavador i acabant al restaurant ‘de Cal y Canto’ passant per l’emblemàtica plaça de la Cantereria (on esta situada la torre de Bellaguarda), les Places de F. Martínez i Martínez (Consell de la Vila), Carmelina Sánchez Cutillas i finalment la Plaça de l’església.

Més de dos-centes van recórrer els antics carrers acompanyats pel grup de música tradicional ‘Assambra’ i les explicacions que realitzava Juanvi en cada parada realitzada durant el trajecte. 

L’assistència va superar totes les expectatives, ja que tot i que després de la gran afluència de l’any anterior no s’esperava esta gran acollida i els 200 llibrets explicatius que es van preparar per a l’ocasió es van exhaurir de seguida. 

Per a acabar la ruta s’havia organitzat una presentació de diapositives projectades a l’exterior del restaurant on, posteriorment, es va realitzar el sopar i la lectura de la Carta Pobla. 


Des de l’Expressió d’Altea volem felicitar a Juanvi Martín per la gran organització, un any més, de la Ruta commemorativa de l’aniversari de la Carta Pobla que esperem que perdure durant molts anys més. 

Al nostre perfil de facebook podreu trobar les fotografies que vam realitzar durat la ruta.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu