Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

27 de febr. 2013

Compromís denúncia la falta de transparència de PP i Cipal

Compromís lamenta assabentar-se per la premsa del desbloqueig del PGOU

Els regidors del BLOC-Compromís han manifestat el seu malestar i sorpresa per haver-se assabentat per la premsa de la remissió per part de Conselleria del Document de Referència necessari per a continuar la tramitació del PGOU, iniciada, recorden, en l’anterior legislatura.
Des de Compromís expliquen que han preguntat en infinitat d’ocasions a la regidora d’Urbanisme sobre la situació d’este document però, lamentablement, Punset s’ha estimat més no informar a l’oposició per la via més lògica, democràtica i participativa.
De fet, asseguren que no és d’estranyar, ja que la regidora té especial cura en què l’oposició no tinga cap informació abans de fer la seua pròpia campanya al carrer, oblidant que l’estatus dels regidors i regidores i el compromís amb la confidencialitat és el mateix per a tots els representants municipals, governen o no.
És el cas, per exemple, del Catàleg de Béns Protegits –que també forma part dels documents exigits per a la redacció del PGOU-, un document molt extens, que “porta mesos a l’Ajuntament però del qual Punset no ha volgut facilitar còpia a l’oposició “per si se li dóna difusió abans d’estar aprovat”. Amb això, la regidora demostra –a banda d’una desconfiança infundada- una falta de respecte pel treball fiscalitzador de l’oposició i, en definitiva, per la democràcia, la transparència i la participació”.
Per últim, Compromís lamenta que l’alcalde, Miguel Ortiz, anuncie en la notícia apareguda ahir en premsa un ambiciós pla de participació ciutadana -en referència al PGOU- i que, d’entrada i paradoxalment, no aplique eixe criteri participatiu amb la resta de membres de la corporació. Per als regidors de Compromís, la recepció d’este document hauria de ser excusa suficient per convocar una Junta de Portaveus.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu