Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de març 2013

Els socialistes alerten que el Centre de Salut es veu afectat per les retallades

“La falta de metges en el Centre de Salut d'Altea genera el caos” asseguren des del PSPV-PSOE d’Altea 

Perles: “A la vesprada només hi ha dos metges que s'encarreguen de tot, els seus pacients, els desplaçats i les urgències pel que els pacients han d'esperar diverses hores a ser atesos. I tot apunta al fet que en aquestes festes de Setmana Santa anirà a pitjor.” 

De tots és sabuda la política sanitària del PP, una política de desmantellament encobert de la sanitat publica en benefici de la sanitat privada. Privatització, aquest és el seu lema. 

Ací en el nostre poble, Altea, portem uns mesos en els quals la despreocupació del PP per la sanitat és més que evident i està perjudicant el dia a dia dels pacients del centre de salut. Els malalts amb receptes habituals i cròniques van haver d'acudir diverses vegades al centre de salut ja que les receptes per falta de "tòner" no es podien imprimir. A més ara les cites, “de moment tampoc s'imprimeixen”, s'apunten en un paperet. ‘Deixadesa i poc interès per la sanitat publica es demostra cada dia en el PP’ diuen els socialistes. 

Fa uns dies en l'ambulatori d'Altea hi havia quasi dues hores de retard en les cites, hi havia gent que solament anava a per receptes, però les persones que es trobaven mal van haver d'esperar 2 hores per a ser ateses, açò portant cita prèvia. Normal donada la situació, segons vam poder saber només hi ha dos metges a la vesprada per a atendre als seus afiliats, als desplaçats, (que són molts en aquestes dates de Setmana Santa), i a més les urgències. Els metges fan tot el que poden i més però estan saturats i el pitjor de tot és que tot aquest caos ho acaben pagant els pacients. 
“Amb la salut de les persones no es pot jugar, ja està bé de tanta retallada. No tot val”. 

A més PP i CIPAL estan incomplint la seua obligació de vetlar i d'assegurar que tots els alteans i alteanes tinguen una sanitat digna, amb totes les mesures que açò comporta i açò passa per reclamar a la Conselleria que els serveis del nostre Centre de Salut no es vegen afectats per les polítiques de retallada. 

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre s’acusa al PP de voler privatitzar els serveis publics. Res mes lluny de la realitat. Qui ha fet la empresa pública de desenvolupament local? Qui ha fet un programa d’ocupació pública tipo URSS dotat amb 80.000€?

En la meva opinió el PP es, malauradament, tant socialdemocrata com poden ser-ho el PSOE, el BLOC o CIPAL. Jo vaig votar a un partit liberal, no a estos mequetrefes que no fan mes que muntar impostos per a poder mantindre una administració hipertrofiada.

Anònim ha dit...

La Empresa Pública es una tapadera per amagar moltes coses i contratar a tots els afins al PePe. Un pou sense fondo

Anònim ha dit...

PP-CIPAL Amb la salut de les persones no es pot jugar. No tot val.

Anònim ha dit...

Si es cert que la empresa pública es una tapadera per a enxufar persones, lo llògic es que les retallades comencen per ahí. Pero en este poble ha hagut alternancia. Qué va fer el PSOE amb la empresa pública mentre manava? Per qué no la va disoldre?

Anònim ha dit...

jijijiji Bloc i el aiugua.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu