Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 d’abr. 2013

25 d'abril: Som País Valencià

Hui, 25 d’abril, es commemoren 306 anys de la batalla d’Almansa i la pèrdua de la independència valenciana al ser instaurat el Decret de Nova Planta, que va desmantellar el Regne i va derogar els Furs

Enguany la diada serà més especial que mai, donat els grans atacs a llengua dels governs del PP, amb la més que probable implantació de l’educació trilingüe que deixarà fóra les línies en valencià dels col·legis i instituts del País Valencià. La crisi particular per la que passa la Generalitat per les males gestions i les retallades també faran del 25 d’abril de 2012 un dia més reivindicatiu que mai i això es plasmarà el dissabte als carrers del Cap i Casal, com és costum. 

Com es habitual per estes dates, ACPV ha convocat una manifestació per commemorar aquest fets, serà el pròxim dissabte 27 a València baix el lema ‘El País Valencià dirà prou’.

Després de la manifestació seguirà la festa del 25 d’abril, ho farà a Burjassot amb els concerts de Orxata Sound System, Fermin Muguruza i At Versaris. L’entrada té un cost de 5 € si és anticipada i 10 € en taquilla. 

Des d’Altea, el BLOC ha organitzat un autobús que eixirà cap a la capital valenciana per a assistir a la manifestació, encara estan en contacte amb ACPV intentant aconseguir la millor de les opcions per a traslladar a tots els interessats a la convocatòria. En quan es tinguen tots els detalls la informació serà publicada a Facebook i en aquesta mateixa pàgina.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu