Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

19 de jul. 2013

Continuen buscant l'home desaparegut a Serra Gelada

Segueix la cerca de l'home desaparegut en Serra Gelada 

La cerca és a càrrec de la Guàrdia Civil i el Consorci Provincial de Bombers, amb el suport de set unitats canines 

La Guàrdia Civil i el Consorci Provincial de Bombers, amb el suport de set unitats canines, han reprès hui la cerca d'un home de 48 anys desaparegut des de dimarts passat en la zona de la Serra Gelada del terme municipal de l'Alfàs del Pi. 

En aquestes tasques participen també efectius de la Policia Local i de grups de rastreig, entre uns altres, l'Usar13 DYA. 

El desaparegut, buscat des d'ahir, és un veí d'Altea que va ser vist per última vegada sobre les 10.30 hores del passat dimarts enfront de la porta del far de l’Albir. 

Un conegut seu ha manifestat que aquell dia es va trobar amb ell i que li va comentar que anava a fer la ruta coneguda com la cresta de l’Albir. 

"És una persona que fa bastant esport i, pel que sembla, el dia de la seua desaparició portava un turbant blanc", han indicat altres fonts properes al cas. 

La superfície batuda, caracteritzada per una orografia accidentada, és bastant escarpada, amb barrancs i àrees de pineda, segons ha descrit a EFE un portaveu del grup Usar13 DYA, que es troba en el lloc. 

Fonts de l'institut armat han confirmat a EFE que en les labors de cerca d'ahir van intervenir unitats terrestres d'aquest Cos i del Consorci Provincial de Bombers, així com gossos ensinistrats, grups de rastreig, Salvament Marítim i un helicòpter, però han precisat que en el dispositiu d'avui s'ha mobilitzat, de moment, a dotacions terrestres. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu