Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 de jul. 2013

Un empresari de Calp, entre els desapareguts en l'accident de Santiago de Compostel·la

Tres membres d'una mateixa família d'Ontinyent han salvat la seua vida, un d'ells es troba greu


Un empresari jubilat de Calp (Marina Alta) es troba entre els desapareguts de l'accident de tren d'aquest dimecres a Santiago de Compostel·la, segons que han confirmat fonts de l'Ajuntament de Calp. L'home, de 73 anys d'edat, viatjava al tren sinistrat per motius familiars i és molt conegut a la comarca.



Alguns mitjans apunten que també es busca una dona resident a Rojales (Baix Segura).



Dues germanes d’Ontinyent (Vall d'Albaida) i el fill d’una d’elles viatjaven en el tren sinistrat ahir que de moment té un balanç de 78 morts i 130 ferits, segons ha pogut saber Comarcàlia.info de fonts oficials.



Concretament es tracta d’Anna Beneyto, auxiliar de quiròfan de l’Hospital d’Ontinyent, que es troba ingressada a la UCI de l’hospital després de ser intervinguda per traumatisme craneoencefàlic; el seu fill, Cristóbal Vañó Beneyto, que es troba il·lés i Carmen Beneyto, la germana de la primera que inicialment es trobava desapareguda i posteriorment l'han trobada ferida. Les dues dones tenen edats compreses entre els 50 i 60 anys, i l’home entre els 30 i 40 anys.



Segons s’ha dit des de l’ajuntament “sembla que estan bé, i fins i tot, han pogut posar-se en contacte amb els seus familiars“.



La xifra de difunts en el descarrilament del tren registrat el dimecres a Santiago de Compostel·la s'eleva a 80 víctimes mortals, segons ha informat aquest dijous el delegat del Govern, Samuel Juárez, durant una visita a l'Hospital Clínic.



En declaracions als mitjans després d'interessar-se pels ferits i parlar amb familiars, Juárez ha puntualitzat que no disposa de la xifra total de ferits, però ha apuntat que hi ha "vora 130. D'eixos, prop de 20 estan a la unitat de crítics en molt mal estat, un d'aquests encara no s’ha identificat. "Encara pot incrementar-se la xifra de difunts", ha postil·lat.



En aquest sentit, ha comentat Juárez que "encara hi ha molts ferits que la seua vida corre perill i pot incrementar-se la xifra de difunts", ha asseverat, per a matisar que "fins ara la principal preocupació ha estat la tensió en els pacients. Tot ha funcionat molt bé", ha afirmat el delegat del Govern, per a destacar la "resposta excepcional dels centres sanitaris i dels professionals, a qui ha traslladat el seu ‘sincer agraïment’ per la seua actitud i també als ciutadans per la seua resposta per a donar sang”.

FONT: La Veu PV

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu