Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

11 de set. 2013

Altea acollirà el pròxim mes d'octubre la ‘Lan Party’ més gran de la província d'Alacant

Congregarà a més de 200 participants, que podran interconnectar els seus ordinadors durant cinc dies seguits 

Altea acollirà del 9 al 13 d'octubre la ‘Lan Party’ més gran de la província d'Alacant, i en la qual està prevista la participació de més de 200 persones que, durant cinc dies seguits, interconnectaran els seus ordinadors per a jugar, compartir i intercanviar informació, a més de poder arribar a conèixer gent, fer amics i aprendre d'altres persones sobre tecnologia. El projecte va ser presentat pel regidor de Joventut, Sebastián Gómez, i l'edil de Noves Tecnologies, Vicent Sanz. 

La iniciativa, que tindrà lloc en la Ciutat Esportiva, està organitzada per l'Ajuntament d'Altea, a través de les Regidories de Joventut i Noves Tecnologies, i explicarà també amb jocs, tallers, xarrades sobre noves tecnologies, etc. El projecte compta amb el patrocini oficial de Energy Sistem, Aeromax, D-link i Digiworks, juntament amb la col·laboració de les dues associacions juvenils d'Altea: Acude i Asociación Dragón. 

Les inscripcions ja estan obertes en la web: www.alteaenergylanparty.com i es podrà assistir per només 25 euros per al públic en general i 19 euros per als empadronats a Altea. Seran 120 hores en xarxa sense parar, ja que se celebrarà les 24 hores del dia des del dimecres 9 d'octubre fins al diumenge 13 d'octubre.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu