Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

4 de set. 2013

Es posen en marxa els 'Quintos' del Crist 2014

La Regidoria de Festes convoca als ‘Quintos’ que formaran la Comissió del Crist 2014 

Dijous que ve, 5 de setembre, tindrà lloc una reunió informativa prèvia a la formació de la Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari 2014. 

La mateixa tindrà lloc a les 20:30h en la Casa de Cultura. Així ho ha donat a conèixer l'edil de Festes, Marga Riera, qui ha explicat que a més dels residents a Altea que complisquen 55, 35, 16 i 8 anys en el 2014, podrà assistir a la reunió qualsevol persona que desitge formar part de la citada comissió de festes. 

Segons els detalls aportats per Riera, en la reunió s'explicarà el procediment usat per a la formació de la Comissió; les tasques que han de realitzar els majorals al llarg de l'any i com abordar les mateixes; els mitjans gràcies als quals s'elabora el programa d'actes; entre altres qüestions. “A més, el departament de Festes resoldrà quants dubtes o inquietuds tinguen els assistents a la reunió”, ha afegit la responsable d'àrea. 

Marga Riera ha conclòs la seua intervenció animant als alteans a assistir a aquesta reunió informativa, “perquè l'assistència a la mateixa no implica compromís algun, sinó que permet conèixer de primera mà el desenvolupament de les tradicions que ens identifiquen com a poble i participar de les mateixes”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu