Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

16 de nov. 2013

El Festivern 13-14 ja està en marxa

L’organització ja ha anunciat el grups i ha posat a la venda les entrades 

Un any més el Festivern acomiadarà l’actual any i donarà la benvinguda a l’any nou des de Tavernes de la Valldigna, lloc on ve realitzant-se els últims anys. 

Aquest any l’organització s’ha posat les piles i hui per hui ja té el programa complet i les entrades a la venda, quan habitualment ho solia fer per al mes de desembre. Cal destacar que aquest any s’ha preparat una nova programació diferent a l’habitual i més acord a l’assistència per dies que té el festival. 

Com a principal sorpresa aquesta edició comptarà amb l’últim concert elèctric d’Obrint Pas, que s’acomiadaran del públic per temps indefinit en el millors dels llocs possibles, el Festivern. A ells els acompanyaran damunt l’escenari La Raíz, Talco, Txarango, Arrap i DJ Plan b. 

Aquest any també han millorat l’espai d’acampada, ampliant-lo, per tal d’acollir als milers de joves que un any més es concentraran durant els últimes tres dies de l’any a la Valldigna. Tres dies d’activitats i concerts, entre les quals destaca la ‘Festa de benvinguda Festivernera’ amb el ja tradicional correbars amb la Trocamba Matanusca. 

El Festivern donara inici el diumenge 29 a les 19 hores amb l’actuació de ‘Sènior i el cor brutal’ i ‘El corredor polonès’ a la Casa de la Cultura, amb un preu de 3,5€. 
Continuarà la festa el dilluns 30 amb el correbars acompanyat de la xaranga ‘La Trocamba Matanusca’ i l’actuació, a partir de les 22 hores, dels grups Smoking Souls, Atupa, Kaoba, Les Oques Grasses, Destroi i DJ Panxo.
El festival acabarà el dimarts 31 amb un vermut musical amb ‘La Petita Orquestra Peiotaire’ a les 12 hores i les actuacions de Inèrcia i Sant Gatxo a partir de les 19 hores, a les 0:00 hores el Conill Merut donarà com de costum les campanades i l’entrada al nou any i després, com a colofó final, actuaran Arrap, La Raíz, Txarango, Talco i Obrint Pas. Per a acabar la nit DJ Plan b té preparada una bona sessió musical. 

A més de tot açò el Festivern oferirà aquest any noves activitats com un concurs de paelles, que acompanyaran al ja tradicional Campionat de Futbet i el de Rapall. 

Als residents a Altea i a la Marina Baixa en general els interessarà saber que s’esta mirant d’organitzar un autobús per a anar al Festivern, a hora d’ara encara no se sap si serà d’anada i tornada el mateix dia o amb acampada inclosa.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu