Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de nov. 2013

El PP fa efectiu el colp d'estat de RTVV

Fa valdre la seua majoria simple per a liquidar la ràdio i la televisió valencianes 

La Generalitat Valenciana ha publicat la llei de tancament de RTVV, aprovada hui a les Corts, en un Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) extraordinari i pot suspendre l'emissió des de la passada mitjanit. 

A les dotze de la nit ha entrat en vigor la llei i la direcció de l'ens públic pot donar l'ordre de desconnexió. El text preveu que una comissió emprenga les accions legals que calguen per a liquidar l'ens públic i faculta el govern, que es reunirà divendres, a cessar els membres del consell d'administració.

La majoria absoluta del PP a les Corts Valencianes ha servit per a aprovar la llei de liquidació de RTVV. El resultat ha sigut de 49 vots favorables i 42 contraris. El ple ha estat molt tens, i després de la votació final el públic assistent ha cridat 'no teniu vergonya!' al grup del PP. Els diputats de l'oposició s'han girat d'esquena a la mesa de la cambra i han fet costat al públic, en senyal de protesta.

El Consell també podrà, a partir de dijous, dissoldre i extingir l'empresa RTVV SAU i nomenar una comissió liquidadora que estarà composta per tres membres que duran a terme les actuacions establides.

Com deia l'oposició política dels grups del PSPV, EUPV i Compromís, la majoria del PP ha liquidat un servei públic, essencial per a l'ús, la promoció i normalització lingüística del valencià, que amb la publicació ahir en el DOCV de l'esmentada llei, el Govern valencià pot ordenar el seu tancament i cessió d'emissions a partir de les 12 h. de la passada nit.

FONT: Vilaweb - La Veu PV

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu