Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 de nov. 2013

Enquesta d’eleccions locals

Com fem habitualment obrim una enquesta per conèixer les intencions de vot dels alteans

Resultats de l'anterior enquesta
Com hem vingut fent des de l’any 2009, publiquem una nova enquesta per conèixer l’actual intenció de vot de la població alteana a menys de dos anys de celebrar-se unes noves eleccions locals. 
Ara mateix, en l’equador de la legislatura, tant PP com Cipal paguen car el desgast de governar en temps de crisi. Amb recursos limitats i recursos pendents per valor de 7 milions d’euros amb constructores, la residència de Montemolar.. li passarà factura tot açò al Partit Popular i a Cipal? S’aprofitaran d’això la resta de partits? 

En l’anterior enquesta, realitzada al juny de l’any 2012, vam poder veure com l’abstenció és multiplicava fins a superar el 30% i com Cipal però sobretot el PP s’enfonsaven en les enquestes quedant-se aquest últim amb tan sols un 12,8% dels vots, es a dir, tan sols 4 regidors mentre que Cipal perdia un regidor passant de 3 a 2. 

El Partit socialista era el més beneficiat d’esta situació convertint-se en el partit més votat encara que sense aconseguir la majoria absoluta al quedar-se un 21,2% dels vots i 8 regidors. Compromís era l’altre beneficiat al sumar dos regidors més als que tenen actualment, passant de 3 a 5 amb un 15,6% del vot. Per últim Esquerra Unida haguera entrat en l’Ajuntament d’Altea per primera vegada al obtindre el 6,7% dels vots i 2 dos regidors. 

Tot això va oferir la nostra anterior enquesta, ara vos emplacem a votar en aquest nou sondeig per imaginar-nos que ens espera a les eleccions locals de 2015. L'enquesta estarà oberta des de hui mateix i fins les 0:00 hores del pròxim diumenge 1. L'enquesta la pots trobar a la barra lateral dreta d'esta pàgina o en aquesta direcció.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu