Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

13 de nov. 2013

RTVV dóna vacances al miler de treballadors que havia de reincorporar per la nul·litat sobre l'ERO

El nou director de l'ens, Ernesto Moreno, comunica al comitè d'empresa que atorga a cada treballador les vacances generades des que es va formalitzar el seu acomiadament

Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) donarà vacances al miler de treballadors que s'havien de reincorporar al seu lloc de treball en fer-se ferma la sentència que anul·la l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), segons ha explicat Intersindical Valenciana. 

El nou director de l'ens, Ernesto Moreno, ha comunicat al consell d'administració i als representants dels treballadors que l'empresa readmetrà els treballadors acomiadats però no els reincorporarà al seu lloc de treball. D'entrada, els treballadors gaudiran de les vacances pendents a què tenen dret, posteriorment els treballadors tindran un permís retribuït i, només per necessitats productives, s'incorporarien al seu lloc de treball.

En aplicar-se la sentència, els treballadors que varen ser acomiadats veuran regulada la seva situació amb la Seguretat Social, de forma que tècnicament no hauran estat aturats, segons que explicat el sindicat. 

L'empresa procedirà a calcular individualment els salaris de tramitació que ha de cobrar el treballador i la indemnització que aquest ha de tornar a l'empresa. 

L'empresa farà una primera comunicació col·lectiva, a primera hora del dimecres, data en què expira el termini per a recórrer la sentència del TSJ valencià. 

Posteriorment, la setmana vinent, i en un segon comunicat individual, cada treballador rebrà per correu electrònic notificació de la seva readmissió, el període de vacances a què té dret i el moment en què passaria a estar de permís retribuït. 

Intersindical considera que amb aquesta actuació "l'empresa treballa amb l'escenari de la liquidació de RTVV en les dates previstes pel Consell" i remarca que el Comité d'empresa "està treballant per revertir la decisió del govern valencià i traduir en fets la voluntat que el poble valencià va expressar en les manifestacions celebrades a Alacant, València i Castelló".

FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu