Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

Foto Denúncia

Benvingut a la  secció de Foto Denúncia, ací podràs trobar totes les fotos que ja s’han publicat a la secció. Recorda que pots ajudar a denunciar les situacions irregulars al poble enviant-nos les fotografies que desitges al nostre e-mail, amb una breu descripció del lloc i la situació del lloc. Així com si vols que es publique el teu nom o algun pseudònim.
A la imatge es pot comprovar l'estat del camí que connecta les partides de Les Boqueres i Els Arcs. Com ja vam denunciar en el seu dia, fa més de 5 anys que el camí està completament destrossat, però ni PP ni PSOE li han donat cap solució.

Esta font la podem trobar al Passeig Sant Pere, prop del Auditori de mateix nom. Fa anys que emana aigua però no la traga, i això provoca la situació que es pot veure a la foto, un riu d’aigua que creua la vorera i es dirigeix cap a l’arena de la platja.


Ací es pot comprovar l'estat d'aquest escombraire, que no és l'únic que tenim així al nostre poble.

En esta imatge es pot comprovar l'estat en que es troba la part de darrere del cementeri municipal, ple d'escombraires d'bra i bosses plenes d'arena i grava. A més, tot i que a la foto no s'aprècia, també ens podem trobar amb una torre d'alta tensió vella tirada al terra.

Fem. Es el que ens podem trobar per molts racons del nostre poble, muntanyes de fem que no caben dins dels poals destinats a eixe fi. Esta imatge va ser presa el dissabte a les 21 hores, al polígon industrial de Cap BlancTraductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu

Segueix-nos per mail!