Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 de maig 2011

El BLOC veu difícil un Govern tripartit


Davant els resultats electorals -que deixen totalment oberta la gobernabilitat en el municipi- i per evitar qualsevol confusió, el BLOC d’Altea ha expressat la seua intenció d’esperar a escoltar la posició dels partits més votats que, de moment, només s’han manifestat de manera molt vaga en la premsa.

D’entrada, el BLOC veu complicat un pacte a tres amb PSOE i CIPAL perquè, entre d’altres coses, cal recordar que Punset va trencar el pacte de govern que tenia amb els socialistes per poder tindre les mans lliures de cara a estes eleccions, a més de pactar la pràctica totalitat dels punts de plenari amb el PP.
 
Per això, en el BLOC dubten que ara cap dels dos partits estiga disposat a reeditar el pacte. De fet, eixe és el sentit de les declaracions de Toni Ripoll, candidat del BLOC, la nit electoral quan parlava de “la inviabilitat d’un pacte”. El BLOC està obert desde el primer moment a esta possibilitat ja que, al llarg de la campanya, sempre ha manifestat la seua intenció de treballar desde el consens i per damunt d’interessos partidistes.


Ripoll insistix que el BLOC és un partit progressista que ha possibilitat la gobernabilitat del poble d’Altea durant els últims quatre anys i que sempre ha treballat honestament i de manera coherent amb el seu programa, de la mateixa manera que ho faran ara si els quatre partits electes no es posen d’acord per a propiciar la gobernabilitat.

Pel que fa a les paraules de Miguel Ortiz de formar un govern de concentració, el BLOC considera que eixa és una oferta que s’hauria de concretar molt per tal que els elements coincidents dels quatre programes foren els que marcaren les línies a seguir esta legislatura.

Per al BLOC, el respecte a les persones que han confiat en el seu projecte i l’execució del seu programa electoral –fonamentat en la sostenibilitat econòmica, mediambiental i urbanística- és una condició irrenunciable davant qualsevol possible acord.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu