Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

29 de jul. 2013

Troben el cadàver d'un hoteler mentre buscaven a l'alteà desaparegut

El cos es trobava en una zona escarpada de Serra Gelada i no mostrava signes de violència

Un grup de veïns que participava ahir en la cerca de l'alteà desaparegut el passat 16 de juliol es va trobar sobre les 8.15 hores amb un cadàver mentre realitzava una batuda per Serra Gelada. El cos trobat corresponia a José Gabriel Muñoz Llorca, antic propietari de l'hotel Major, situat en el centre de Benidorm, segons va confirmar ahir el regidor de Seguretat Ciutadana, José Marcet. 

J. G. Muñoz portava en parador desconegut des de feia quasi un mes, el mateix temps que es considera que porta mort, segons van indicar fonts pròximes a la investigació, que van afegir que encara que el seu cos no presentava signes de violència, fins que no es realitze l'autòpsia en l'Institut Anatòmic Forense d'Alacant no podrà saber-se la causa de la seua mort.

La família del mort havia denunciat la seua desaparició a la Policia Nacional, encara que no havia iniciat una cerca oberta, com l'iniciada per la família de l'home d'Altea, per considerar viable la possibilitat que la seua marxa es deguera a assumptes personals i no a un tràgic succés, segons van relatar fonts pròximes a la recerca.

El cadàver es va trobar en el paratge de l'antiga pedrera del parc natural de Serra Gelada, al costat d'una crespada sendera que condueix fins a la Creu de Benidorm. Segons van relatar els veïns que el van trobar, l'home portava roba de carrer i calçat inadequat per a la muntanya. El seu cos va aparèixer tombat de cap per amunt i encara portava objectes personals com la seua cartera i el seu telèfon mòbil.

Unes hores després de trobar-se el cos i havent-se desplaçat fins a allí efectius de la Policia Local, Policia Nacional i Guàrdia Civil d'Altea, va aparèixer el mèdic forense per a poder iniciar els tràmits per a l'aixecament del cadàver, tasca per a la qual es va precisar en el lloc a l'equip de rescat del parc de bombers de Benidorm. Aquests, no obstant açò, van haver d'abandonar tal labor per a acudir de forma urgent a la Vila Joiosa, on s'havia produït un accident ferroviari en un dels passos a nivell del TRAM, afectant al comboi i a un turisme.

El cadàver va ser finalment rescatat pels operaris de la funerària, que el van traslladar per a la seua autòpsia.

Mentrestant, res se sap encara del parador de Francisco Llopis Lledó, l'home que va desaparèixer el passat dia 16, i la família del qual ha mobilitzat a veïns de tota la comarca de la Marina Baixa en la seua cerca. El passat dissabet havia convocada precisament una batuda per a intentar donar amb ell. La mateixa va eixir a les 7 hores de l'aparcament de 'Aqualandia', als peus de Serra Gelada, per a realitzar una ruta de muntanya. 

Al tancament d'aquesta edició, segons la Guàrdia Civil d'Altea, se seguia sense tenir notícies del mateix. Cartells amb la foto del desaparegut han sigut repartides per totes les localitats de la comarca de la Marina Baixa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La noticia de l'nformació ja era vergonyosa (ja va rectractar-se), i aquesta que és només una traducció també ho és.

Per informar no cal posar totes les dades que haveu posat: nom, cognoms, càrrecs ...
Això es una falta de respecte a l'intimitat de la victima i dels seus familiars i amics.

Anònim ha dit...

Per defendre la teua opinió no cal que ataques al funcionament d'aquesta pàgina dient que és 'només una traducció'.

Anònim ha dit...

No és un atac al funcionament d'aquesta pàgina dir una cosa completament contrastable, encara que ells hagen esborrat el nom i posat les inicials, la resta és una traducció literal del que diu l'altre medi, paraula per paraula.

Qui vulga pot llegir la noticia a l'informació y treure els seues propies conclusions.

Admin. ha dit...

No es cap secret que nosaltres publiquem notícies aparegudes a altres mitjans, ho solem fer pràcticament cada setmana, i de fet es pot veure al final de la notícia un link a la pàgina d'on hem tret la informació.

Anònim ha dit...

Per aixó no es cap atac dir-ho.

El que si es un atac a l'intimitat es mantenir les dades que altres mitjans ja van esborrar.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu