Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

30 de jul. 2013

Curs de Xarxes Socials

20 alumnes participen en el curs ‘Trau partit a les xarxes socials: personal i professional’ 

Dins del conjunt d'activitats formatives planificades per la Regidoria de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament d'Altea, aquest matí ha començat en el CEAM el curs ‘Trau partit a les xarxes socials: personal i professional’. El curs està subvencionat per l'Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de la Diputació d'Alacant, en la línia de les gestions realitzades per la regidora de Foment de l'Ocupació, Vigela Lloret, qui ha assistit a la seua inauguració. 

La iniciativa està dirigida a persones aturades que desitgen millorar el seu coneixement sobre l'ús pràctic de xarxes socials i aconseguir un millor rendiment. En total, estan participant 20 alumnes, encara que s'havien presentat un total de 46 sol·licituds. Per açò, a partir del mes se setembre s'anirà informant als interessats de pròxims projectes a realitzar en aquesta mateixa línia. 

A través d'una metodologia activa i participativa, l'alumne/a en finalitzar el curs va a conèixer aquelles xarxes socials que puguen ser més útils per a les seues necessitats i podrà preparar un Pla Social Mitjana per a augmentar la seua productivitat tant per a trobar treball per compte d'altri com per a potenciar el seu propi projecte.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu