30 de maig 2011

Play-off 3ª: La U.E. Altea guanya a domicili per 0-2

La Unió Esportiva Altea colpeja primer en els Play-off d’ascens a tercera divisió

La victòria per 0-2 davant l’Utiel de Requena deixa l’eliminatoria molt decantada cap al costat del conjunt alteà, que haurà de passar el partit de tràmit del pròxim diumenge al camps de Garganes per a passar a la segona i definitiva ronda d’ascens, on s’enfrontaria al guanyador de l’Almassora-Llosa de Ranes.

Els alteans van demostrar perquè han segut campions del grup IV de Regional Preferent aquesta temporada, i amb un joc molt clar i contundent que no deixa cap opció a l’Utiel, dominant la U.E. Altea els primers 45 minuts. I així van arribar els dos gols, els dos a la primera part, un de Gus a pase de Roberto i l’altre, que tacava el marcador, del Nene, jugador de la cantera alteana.

El pròxim diumenge a partir de les 19 hores al municipal de Garganes sabrem si els nostres estaran a la segona i definitiva eliminatòria, igualant així la gran gesta històrica que el nostre conjunt ja va aconseguir fa dos temporades davant l’Olímpic de Xàtiva. Esperem que aquesta vegada la història canvie i es pose de part nostra.