Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

3 de juny 2011

CIPAL crítica la resposta de la Conselleria de Medi Ambient sobre la Protecció del Riu Algar


Avui s'ha rebut informe de contestació de la Conselleria de Medi Ambient sobre la proposta que va fer el Plenari de l'Ajuntament d'Altea perquè el riu Algar i el seu entorn siga declarat parc natural.

La Conselleria de Medi ambient informa negativament la proposta donant raons com per exemple que la zona del riu Algar ja té un règim jurídic de protecció en l'actualitat, com és estar inclòs en el catàleg de zones humides de la Comunitat Valenciana.

Així mateix expliquen que la Conselleria no té dotació ni disponibilitat pressupostària per a habilitar la gestió d'un parc natural.

Diuen que la declaració com parc natural del riu Algar “no incrementaria substancialment l'actual protecció jurídica d'aquesta zona humida”.


Davant aquestes afirmacions Carolina Punset, la regidora de CIPAL va exposar la seua indignació. “Per a la Formula 1 si que tenen 200 milions d'euros per a la construcció de macro edificis amb els seus corresponents sobrecostos com la ciutat de les Arts disposen de més d'un milió d'euros però per a establir figures de protecció del territori sempre els falta diners”.

“No sabem si açò respon a una estratègia per a poder construir en el seu moment la zona del riu Algar, però volem assegurar als ciutadans, que CIPAL tornarà a sol·licitar que el riu Algar i el seu entorn siga declarat parc natural perquè encara que l'increment de la figura de
protecció fóra mínim, encara així, aqueix increment ens compensaria.”.

Carolina Punset, va insistir “que cal invertir menys en edificis que generen despeses de manteniment desproporcionats i molt més en manteniment del territori”.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El cipal propiciarà en la seva decisió del 11 Juny la construcció de "los Puentes del Algar"

Anònim ha dit...

Carolina i el cipal seran los responsables de la construccion de "los puentes del rio Algar" si con su voto propician un gobierno del PePe en minoria o mayoria.

garrotipadur ha dit...

fotre,lo del pp és obssessió amb la construcció,tornen a guanyar a altea amb el mateix candidat que fa fàstic vore'l i encara no han prés possessió i ja va el projecte en marxa....
Supertrist el món en el qual vivim i massoquisme la gent que vota al PP i després damunt es queixa...

Anònim ha dit...

En sembla que tot depen del cipal si deixa manar al pp, be votanse ell mateix o votant al pp.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu