Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

4 de juny 2011

El BLOC expressa el seu malestar per la decisió de Conselleria de no tramitar la figura de Parc Natural per al riu Algar


El BLOC d’Altea ha expressat en una nota la seua sorpresa i indignació per la decisió de la Direcció General de Territori i Paisatge de la Generalitat de no tramitar l’expedient per a declarar el riu Algar Parc Natural.

Cal recordar que en el plenari de març es va decidir per unanimitat demanar la màxima protecció per a este sector, amenaçat pel PAI Los Puentes del Algar que, de fet, ja és nul de ple dret després que el TSJCV donara la raó al BLOC –l’únic partit del consistori que s’oposa des del principi a esta actuació- en els tribunals.

Per al BLOC, el fet que l’Algar ja forme part del Catàleg de Zones Humides –com diu la Direcció General de Territori- no és motiu suficient per denegar la declaració de Parc Natural, ja que eixa figura no va ser suficient en el seu dia per a mantenir-lo al marge de la voràgine urbanística, com tampoc és excusa que no hi haja consignació en els Pressupostos de 2011.


Per últim, el BLOC  insta a tots els grups municipals a continuar treballant en la mateixa línia de protecció per al riu per evitar que es torne a intentar la seua urbanització. Els regidors del BLOC consideren que, donada la nova composició del consistori, és essencial que tots renoven de manera urgent i pública el compromís  que van adquirir en eixe sentit i esperen que no hi haja sorpreses ni demores en l’inici d’un nou expedient de protecció.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu