Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

9 de juny 2011

Cipal presenta alternatives concretes en llaures a la governabilitat

“Ni un tripartit feble, ni un pacte precipitat amb el PP, són una bona solució” 

Després d'intenses reunions amb els diferents grups polítics, CIPAL (Ciutadans independents per Altea) ha optat, de moment, per romandre en l'oposició.

Si la possibilitat del tripartit va ser defensada molt tímidament pel PSOE en els últims dies, des d'un principi ni el BLOC ni CIPAL van creure en eixa opció com viable per a Altea. El partit votat majoritàriament ha estat el PP, doblegant al PSOE en regidors, el que invalida la legitimitat d'una investidura d'aquest segon grup. Ens agrade o no, és una realitat que hem d'assumir.

No obstant això, la situació econòmica i urbanística en l'Ajuntament d'Altea és prou greu com perquè fem un exercici de responsabilitat, cercant la manera de defensar l'interès general i proporcionar així estabilitat al govern municipal, en lloc de posicionar-nos a la contra i minvar la seua capacitat de gestió.


Així, durant els pròxims mesos, desenvoluparem un pla de treball en el qual puntualitzarem les nostres línies d'actuació. Si aquest s'acceptara pel futur equip de govern, CIPAL podria participar en la gestió municipal.

“Tenim la responsabilitat d'intentar consensuar una pla de treball que elaborarem al llarg de l'estiu que fixe tots i cadascun dels objectius que considerem imprescindibles en les àrees d'urbanisme, agricultura, medi ambient i educació i que incloga un pla de sanejament econòmic financer" ha anunciat Carolina Punset.

“No sé si al final podrem arribar o no a un futur acord de govern, això ara no ens preocupa. No ens interessa agafar poder pel simple fet d'ostentar-lo. A Altea només li convé que siguem regidors de l'equip de govern si podem aplicar el nostre pla de treball amb ple acord i absoluta autonomia. Si no es donara el cas, continuarem en l'oposició”, va concloure Punset.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

La responsable de la construcció del riu serà el CIPAL i la segua cap de llista. Son ecologístes de pacotilla.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu