Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

23 de des. 2013

Instal·len tres ‘Punts verds’ per a la càrrega de vehicles elèctrics

S'intal·len tres 'Punts verds' de càrrega elèctrica per a vehicles als pàrquings públics

Altea ha adoptat una sèrie de mesures per a impulsar l'ús del vehicle elèctric. Fa un mes es va modificar la normativa del cobrament de l'impost de tracció mecànica de vehicles per a eximir d'aquest pagament als vehicles 100% elèctrics i d'un 50% per als híbrids. 

Ara, i en col·laboració amb les concessionàries dels pàrquings públics d'Altea, s'ha habilitat en cadascuna d'elles una plaça per a la recarrega de vehicles elèctrics. 

Segons el regidor de Medi ambient, Miguel Angel Capilla, “el vehicle elèctric és un futur immediat que mai arriba per interessos contraposats a la gran indústria de l'energia termonuclear i no obstant açò és imparable. Des de l'administració local apostem per l'impuls d'aquest mitjà de transport econòmic i sostenible, i dotant al municipi d'aquests espais de recarrega públics, donem la possibilitat de ser un punt de parada i recarrega per als propietaris de vehicles elèctrics del nostre entorn que vulguen visitar Altea, comprar en els seus comerços o passar unes hores d'oci, podent omplir les seues bateries en aqueix espai de temps per a tornar als seus domicilis”.

Els tres pàrquing públics d'Altea han habilitat places de recarrega de vehicles elèctric en les seues instal·lacions i es preveu en un futur instal·lar una estació de servei d'alta intensitat conforme augmente el nombre de vehicles elèctrics matriculats.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu