Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

24 de des. 2013

El Ple aprova els Pressupostos Municipals de 2014

Cipal i PP aproven els pressupostos de 2014 sense el suport de l'oposició

El Ple de l'Ajuntament d'Altea va aprovar el passat divendres, amb els vots a favor del Partit Popular i Cipal i els vots en contra de PSOE i Compromís, els Pressupostos Municipals per a 2014, per un muntant total de 25.984.000 euros en concepte de despeses i 26.234.000 euros, d'ingressos.

El regidor de l'Àrea Econòmica, Pedro Barber, ha explicat que el Pla de Sanejament i Reactivació Econòmica, aprovat en 2011 amb l'únic vot en contra del PSOE, ja incloïa mesures de ‘Normalització i Dinamització de l'Economia Local’. Per açò, ha recordat que “en aquell moment ja anunciavem que, a partir de 2014, l'Ajuntament d'Altea iniciaria un ‘Pla de Normalització i Dinamització de l'Economia Local’, amb l'objectiu fonamental que el Consistori actue com a element principal d'impulsió de mesures de despesa per a aconseguir l'objectiu de l'ocupació”. 

L'oposició, concretament Compromís per Altea, asseguren que estos pressupostos "no s'ajusten la realitat"i critiquen que més d'1 milió d'euros aniran a parar als bancs en concepte d'interessos. A més afirmen que "l'única inversió que es preveu són 300.000 euros per al 'centre comercial obert'".

També li retrauen al Govern PP- Cipal la disminució de la subvenció a l'Associació 'Doble Amor' que s'ha vist reduïda de 7.200€ a 3.000€ i les destinades a la infància en risc socio-sanitari de 9.000€ a 6.000€.

Per últim exigeixen a l'equip de govern que "modifiquen el Pla d'Ajust i Sanejament per incloure eixos ingressos de més i així estalviar que el 2014 tornen a pujar taxes i preus públics un 4,5% com està previst".

En estos pressupostos es mantenen les mesures adoptades des de juliol de 2011:

-En Òrgans de Govern: reducció dels sous dels càrrecs polítics, reducció dels càrrecs de confiança, reducció de l'assignació als partits polítics, eliminació de dietes i despeses de desplaçament i eliminació de telèfons mòbils.
-Amortització de places i reorganització dels departaments
-Limitació de substitucions i jubilacions
-Congelació de salaris
-Reducció d'hores extraordinàries, mitjançant reorganització de personal.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu