20 de juny 2011

La U.E. Altea ja és de tercera divisió

C.E. Almassora 0 – U.E. Altea 1

La Unió Esportiva Altea jugarà la pròxima temporada a la tercera divisió. Després d’aconseguir guanyar per 0-1 a l’Almassora al camp de Castelló, els alteans aconseguien l’objectiu que tenien en ment des de que a principis de mes aconseguiren el campionat de lliga. Un ascens que serà històric ja que es la primera vegada que l’equip alteà aconsegueix tal cosa.

Una eliminatòria que acabava amb un 2-3 definitiu de cara a l’Altea, després de l’empat a dos de Garganes.
L’Altea, amb l’objectiu de marcar un gol com a mínim va dominar durant tot el partit, mentre que l’Almassora va intentar defensar el gran resultat que van aconseguir a l’anada. Cosa que van aconseguir fins que Roberto, al minut 86 marcava el gol de la victòria i de pas, de l’ascens.

Durant la primera part l’Altea va fer seu el baló, donant una clara lliçó de futbol als locals, però sense arribar a marcar un gol que donara la tranquil·litat. A la segona part ja, un Altea que seguia amb les ganes d’obrir el marcador, va assetjar la porteria de l’equip castellonenc, però no va ser fins el minut 86 quan van aconseguir el gol que els donaria l’ascens a tercera divisió. Nene, al minut 68 marcava per als alteans, però l’àrbitre va decidir anul·lar el gol.

El pròxim any vorem als nostres jugar a la tercera divisió, una gesta que mai s’havia vist al nostre poble. Molta sort i amunt Altea!