Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

12 de juny 2011

Tocarà sofrir a Almassora


U.E. Altea 2 - C.E. Almassora 2

La Unió Esportiva Altea deixa els deures per al partit de tornada i tocarà sofrir al camp del Club Esportiu Almassora.

Els d’Esteve van començar el partit com ha segut habitual durant tota la temporada, amb el domini del baló i amb alguna que altra ocasió de gol, que al minut 10 de partit ja s’havia convertit en l’1 a 0 gràcies al gol de Nene. Però per a sorpresa de propis i estranys l’Altea va desaparèixer del camp de Garganes als quinze minuts i el conjunt almassorí es va fer amb el control del partit, arribant en tan sols deu minuts dos gols de l’Almassora que posaven molt costera amunt l’eliminatòria.

Ja en la segona part, l’Altea volia fer-se amb el baló i tot i que va costar ho va acabar aconseguint, arribant les ocasions més clares de tot el partit però que no arribaven a quallar. Entre tanta pressió dels locals, va arribar la jugada que marcaria el resultat final. Una gran passada entre línies a Jose Salero que després de controlar el baló perfectament va intentar rematar a gol, però el porter de l’Almassora, Xabi, ho va impedir. Ho va fer de manera il·legal, tirant-se al terra i emportant-se per davant al jugador alteà. L’àrbitre ho va veure clar i de seguida va xiular el claríssim penal que feia escridassar més si cap encara a l’afició local.


L’Altea aconseguia transformar el penal i posava l’empat a dos al marcador a falta d’un quart d’hora pel final, quinze minuts que la U.E. Altea havia d’enfrontar amb un home més, degut a l’expulsió del porter almassorí per roja directa.

El partit pràcticament va acabar amb el penal, ja que els visitants es van dedicar a perdre temps i assegurar-se així un gran empat fora de casa, i els locals tot i disposar d’alguna que altra ocasió més no van poder marcar el gol que els donara la victòria.

Una afició de 10

L’Altea es va veure acompanyada per una gran afició que va omplir el camps de Garganes, i que no va parar d’animar amb càntics i crits durant els 90 minuts. Ara els tocarà viatjar fins a Almassora el pròxim cap de setmana per a ajudar als nostres a emportar-se la victòria i de pas, l’ascens a la tercera divisió.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu