Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

6 de juny 2011

A un pas de tercera


La Unió Esportiva Altea feia valdre el 0-2 de l’anada i està a 180 minuts de tercera divisió

El partit de tràmit no va donar cap sorpresa i no va ser més que això, un mer tràmit davant l’Ultiel, que tot i dominar la possessió durant part del primer temps i pràcticament durant tota la segona part, tan sols va poder pujar un gol al seu marcador que se’l marcava l’Altea en pròpia porta després d’una falta comesa a la vora de l’àrea. 

El gran plantejament dels d’Esteve, que va fer del nostre un equip tàctic on apenes existien les ocasions d’atac, va ser sense dubte el millor possible i el que va fer valdre la victòria del partit d’anada. Nene amb un gol al minut 10 deixava l’eliminatòria pràcticament sentenciada, i tan sols un xicotet esglai al minut 20, amb el gol en pròpia porta dels nostres que deixava el marcador amb 1-1 va fer preocupar-se al assistents del Municipal de Garganes. La segona part, més tranquila del previst va deixar diverses jugades polèmiques, entre elles un penal no xiulat i un gol anul·lat per fora de joc a l’equip alteà. 

Ara, una vegada superada la primera eliminatòria l’Altea se les haurà de veure amb l’Almassora, el pròxim diumenge 11 a les 19 hores al camp de Garganes la Unió Esportiva Altea es torna a citar amb la història i començarà a jugar-se la final a dos partits amb l’equip de Castelló.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu