Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

14 de jul. 2011

Marató de donació de Sang a Altea

Des de l'àrea Socio-sanitària de l'Ajuntament d'Altea se sol·licita l'ajuda ciutadana per a poder salvar vides

El CEAM d'Altea acull aquest pròxim dimecres 20 de juliol la cita més important de l'estiu per al centre de transfusions d'Alacant. Es tracta de la tradicional marató de donació de sang, que enguany torna a realitzar-se en la localitat.

Des de l'àrea Socio-sanitària es convida a tots a participar en aquesta iniciativa solidària, fent especial èmfasi en aquelles persones que encara no s'han incorporat a la donació, doncs la seua contribució és de vital importància per a salvar als malalts que estan en els hospitals de la província d'Alacant. La sang és imprescindible per a salvar la vida de molts malalts, per això es recorda que a l'estiu se segueixen necessitant 300 unitats de sang diàries.

Segons el regidor d'aquesta àrea, Gregori Alvado, "la intenció des de l'ajuntament és col·laborar al màxim amb el centre de transfusions, igual que ho fan altres municipis, ja que és de vital importància ser solidari i poder salvar vides donant sang". Per tot açò es té previst enviar un equip mèdic al CEAM perquè els ciutadans puguen realitzar la seua valuosa aportació. 


L'horari de col·lecta és bastant ampli, es podrà acudir des de les 9.00 a 14.00 i de 17.30 a 21.30 hores. 

Al costat de l'edil popular, han presentat aquesta marató el Dr. Carlos Clavijo, metge del servei d'hemodonació d'Alacant i el Dr. Ángel Herández, president de l'associació de donants de la província d'Alacant. Ells han recomanat les persones que vagen a donar aquest pròxim dimecres beure abundantment abans i després de la donació de sang. 

Així mateix, es recorden els requisits mínims que han de complir com són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir d'una salut normal.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu