Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 d’ag. 2011

Baltasar Ripoll, nou secretari comarcal del Bloc de la Marina Baixa


El passat dia 25 va tindre lloc, a la seu d’Altea, el Congrés Comarcal extraordinari del BLOC de la Marina Baixa, després de la dimissió de Vicent Serra, anterior secretari. El congrés va reunir uns 60 afiliats i simpatitzants del Bloc de les diverses agrupacions de la Marina per renovar l’executiva i la representació comarcal en els organismes de decisió del Bloc.

Del congrés va eixir la idea de seguir apostant pel treball comarcal i d’encetar les estratègies necessàries per tal de garantir una major implantació del valencianisme en la comarca. Amb Baltasar Ripoll, com a nou secretari comarcal, en la nova executiva hi haurà representació de tots els col·lectius: Imma Orozco (Altea), Pep Saval i Joan Tasa (Callosa d’en Sarrià), Ximo Baldó i Malena Soler (La Vila), Agustí Pastor i Pep Pascual (Benidorm) i Sònia Pérez i Pep Pastor (La Nucia).

A més, es van escollir els nous representants de la Marina Baixa en el Consell Nacional, màxim òrgan assembleari del partit entre congressos: Paco Escortell, Joan Tasa i Sònia Pérez (titulars) i Jaume Lloret, Mari Laviós i Pep Pastor (suplents), a més de Ripoll, com a secretari comarcal i de Vicent Llobell, elegit en el passat congrés del partit.


Després del Congrés, es va donar pas a l’assemblea comarcal ordinària per tal de discutir les estratègies de cara a la pròxima cita electoral. El col·lectiu de la Marina Baixa va demanar majoritàriament que el Bloc encapçale les possibles coalicions i llistes que es presenten a les eleccions del pròxim dia 20 de novembre. També van acordar coordinar els actes de campanya en la comarca i col·laborar amb el comité de campanya en l’organització dels actes.

En paraules de Baltasar Ripoll “Cal aprofitar el treball comarcal i l’esforç de les últimes eleccions per a aconseguir millors resultats i incorporar tota la gent que s’ha apropat als diversos col·lectius. És important fer visible el nostre treball i la nostra opció política i ara tenim una nova oportunitat de fer-ho”. Per això, a partir d’ara s’enceten una sèrie d’accions que aniran encaminades a reforçar la presència del Bloc en la comarca: la primera serà la celebració de la Festa d’Estellés, que serà el dia 9 a Altea.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos bé.

Anònim ha dit...

Qué poc trellat, per dir "pos bé", no cal molestar-se, pense jo, en escriure res. No sabem si vols dir que estás d´acord en l´article, si t´interessa el tema del congrés comarcal del Bloc, o pel contrari vols dir, que t´hi dona tot igual. Jo pense que els comentaris podrien ser més rics i crear temes de conversa.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu