Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

2 d’ag. 2011

El servilisme de Cipal

Era d’esperar. Tots ho pràcticament tots ens ho esperàvem, encara que molt probablement els seus votants no. 

Va ser una grandíssima sorpresa veure com a les passades eleccions de maig el partit liderat per Carolina Punset, els que en teoria van de ecologistes, aconseguien tres regidors a l’ajuntament d’Altea. Cosa que en part era previsible, donat la més que segura davallada dels socialistes, però va superar les expectatives.

Ara per ara s’han casat amb el PP. I açò pot fer que aquesta formació veja molt afectats els seus resultats en properes eleccions, tot i que encara queda molt per als pròxims comicis però els seues electors no els van votar precisament per les seues idees afins al PP, sinó més be per tot el contrari. Uns electors que s’estan quedant sorpresos, pel camí triat des de la direcció del mateix. 

Aquest apropament sobtat al PP pot fer pensar als votants de Cipal que han segut enganyats, i de fet ho han segut, ja que en cap moment, abans de les eleccions, es podria pensar que Cipal faria pinya amb el Partit Popular. Uns “ecologistes” casats amb els que van projectar el gran projecte de destrucció del riu Algar, ‘Los puentes del Algar’. 


Tots recordem aquella vegada en que el diari de tirada estatal ‘El País’ es feia ressò d’uns insults masclistes cap a una regidoraalteana, recorden a qui i per qui anaven dirigits aquests insults? Si senyores i senyors, els emetien AlteaDiario i Tevés Altea, mitjans de comunicació afins al PP i dirigits per familiars molt propers als que aleshores estaven a l’Ajuntament, i anaven dirigits cap a Carolina Punset amb frases com; "¡Qué buena estás, Carolina!", el diari i la televisió alteana Teves Altea i AlteaDiario, dels quals sols sobreviu un a dia de hui, es feien ressò de l’entrada en la vida política local del grup Cipal. Després de tot açò, els de Cipal, tan sols quatre anys després, donen la seua total confiança a l’equip de govern dirigit per Miguel Ortiz (PP).

El servilisme de Carolina Punset i els seus al PP deixa veure els grandíssims interessos que mou la política, i no precisament interessos pel poble. Aquesta escena, que molt probablement tindrem que suportar durant quatre anys –i que no siguen més-, deixa en ridícul la política local i fa veure, més si cap, que hui en dia anar a votar serveix de ben poc, després faran el que els done la gana.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Avanç de les eleccions hi havia un pacte post electoral entre Punset i el PP. Una agenda oculta.

Anònim ha dit...

El CIPAL de Punset es el mateix que el PP.

Anònim ha dit...

És veritat que molts dels votants de Cipal, o la gran majoria, de saber-ho no l´hagueren votat. Carolina Punset va embelesar a molts extrangers de la serra d´Altea que no volien a M. Ortiz i van creure en les seues promeses. Ara,ella mateix,s´ha donat a coneixer i la veritat és que jo pense que no té una ideologia gens clara, que és del sol que més calenta, que tant se li dona Psoe o PP que el que vol realment és protagonisme i que es parle d´ella. Esperem que el temps i la raó de les persones, pose a cadascú en el lloc que es mereix.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu