Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

1 d’ag. 2011

Camps vol ara ser membre del Consell Jurídic Consultiu

Apel·la a l''estatut d'ex-presidents de la Generalitat, que ho preveu · PSPV i Compromís ho critiquen 
L'ex-president de la Generalitat, Francisco Camps, ha sol·licitat l'ingrés al Consell Jurídic Consultiu com a membre permanent i amb funcions vitalícies, tal com preveu l'Estatut d'ex-presidents del govern

Camps tindrà veu però no vot al Consell i podrà mantenir el seu escó a les Corts, si bé fonts properes a l'ex-cap del Consell diuen que renunciarà al sou de diputat. Compromís ha criticat les 'presses' de Camps i el PSPV l'acusa de voler controlar, d'aquesta manera, el nou president.

La portaveu adjunta de Compromís, Mònica Oltra, ha criticat 'les presses' amb què Camps ha reclamat els 'seus privilegis' com a ex-cap del Consell. De fet, ha recordat que el seu grup va presentar una proposició de llei a les Corts per modificar la normativa referent als ex-presidents de la Generalitat per tal que aquells que siguin condemnats per corrupció no puguin acollir-se 'a cap dels privilegis dels que ara gaudeixen'. La proposició es debatrà en els propers mesos. 


'És un espectacle deplorable veure les presses amb què Camps ha reclamat els seus privilegis d'ex-president després d'haver dimitit per estar implicat en la pitjor trama de corrupció política de la nostra democràcia', ha conclòs Oltra.

Per la seva banda, la portaveu del grup del PSPV, Carmen Ninet, ha acusat Camps de voler 'tutelar i controlar' des del Consell Jurídic Consultiu el seu successor en el càrrec, Alberto Fabra.

FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu