Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

22 de nov. 2011

El BLOC d'Altea també agraeix el suport dels Alteans


El Col•lectiu Local del BLOC d'Altea ha volgut agrair en un comunicat el suport dels 487 alteanes i alteans que han triat la Coalició Compromís-Q en estes eleccions.

Els regidors del BLOC consideren que el fet d’haver triplicat el nombre de vots que van obtenir l’any 2008 a Altea significa que ací també comença a trencar-se la inèrcia del bipartidisme que tan poc aporta a la política. A més, este resultat consolida el vot fidel d’este projecte valencianista, ecologista i progressista en el municipi.

D’altra banda, els resultats de PP i PSOE són també reveladors: mentre el PSOE perd 1900 vots arrossegats pels resultats generals i la tendència que ja van marcar les eleccions municipals, el PP alteà només puja 27 vots respecte de les eleccions generals del 2008. Per tant,  no ha aconseguit en Altea seguir la tònica de creixement a nivell estatal del seu partit.

El BLOC d’Altea vol ressaltar la importància que té per al poble valencià haver aconseguit, després de 75 anys, un diputat valencianista que posarà veu a les nostres demandes més urgents i treballarà perquè es prenguen mesures destinades a la creació de treball i sobretot treballarà per les persones que més ho necessiten. Per això, una de les primeres propostes de Joan Baldoví al Congrés dels Diputats serà el dret a la dació de la vivenda per a cancel•lar el deute hipotecari.


Per últim remarquen, de nou, el seu agraïment a totes les persones que els han donat suport i que han fet possible un resultat històric per al valencianisme. A partir d’este moment, s’enceta un camí il•lusionant de creixement d’este projecte valencianista, ecologista i progressista.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

De veres que és un moment històric per als valencians. Ens hem de fel.licitar per tindre una veu a Madrid. És una llàstima que per pocs vots no tinguem a Aitana Mas, pense que també és molt vàlida. Es injusta la llei d´Hont, s´havia de lluitar per derogar-la.

Anònim ha dit...

Ja va haver un valencia, Agusti Cerdà. Y?

Admin. ha dit...

No és tracta de que siga un valencià o no el que ens represente allà, si és valencià millor que millor. Al que ens referim quan diem que tenim un valencià a Madrid, es a que perfí el valencianisme polític estarà representat a l'Estat Espanyol.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu