Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

30 de nov. 2011

Urbanisme es reuneix amb Arquitectes i empreses de la construcció alteana


"Contarem amb tots en el futur consell local urbanístic d'Altea" 

Amb la incorporació de Carolina Punset a la regidoria d'urbanisme en l'Ajuntament d'Altea s'ha començat una bateria de mesures. Entre les més destacables figura la modificació de les ordenances urbanístiques més permissives d'Altea per a tractar de limitar els danys produïts per la urbanització extensiva de la nostra serra.

Però s'han pres i es van a prendre moltes altres com per exemple, la pròxima creació d'un consell local urbanístic en el nostre municipi. Aquest òrgan consultiu de l'Ajuntament, permetrà participar de forma directa als professionals i empresaris relacionats amb el món de la construcció.

Per a explicar estes i altres qüestions, la regidora va procedir a reunir-se divendres passat amb empreses i arquitectes del sector de la construcció alteana. En aquestes reunions que està portant a terme la regidora delegada de l'àrea, "són els propis assistents els que trien un representant com interlocutor del seu gremi per al consell local urbanístic", explica la regidora de CIPAL.

"És important que els polítics siguem ferms en les nostres conviccions, tinguem clares les nostres idees i no ens deixem influenciar per grups de pressió que només defensen els seus interessos particulars en lloc de l'interès general. No obstant això, és igualment transcendent que al mateix temps, siguem capaços de prémer l'opinió i acceptar els suggeriments que siguen raonables per a poder millorar la nostra gestió" va afegir Punset.


"Crec fermament que els consells locals són la millor forma de garantir la participació ciutadana en la gestió municipal. Per això en l'anterior legislatura, mentre vaig ser regidora d'agricultura i sanitat, vam iniciar tots els que existeixen en l'actualitat a Altea, el consell local de salut, l'agrari i el de medi ambient. Ostentant en l'actualitat la responsabilitat de la gestió de l'àrea d'urbanisme, ara em toca la creació del consell local urbanístic" va concloure la regidora de CIPAL.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu