Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

3 de des. 2011

Apple estrena el nou 'Apple Store' de València

És la primera tenda urbana que obre al País Valencià i la més gran

Poc després d'un any de l'obertura de la primera botiga oficial d'Apple al país, al centre comercial la Maquinista de Barcelona (vídeo), hui es suma una altra. Es tracta de la botiga que la casa de la poma obri al  centre de la ciutat de València, concretament en un edifici emblemàtic situat al carrer Colom. 

L'Apple Store de València s'inaugura amb un cert retard, a causa de l'allargament de les obres, i amb una primera onada de queixes per l'absència total de valencià en els rètols informatius. Alguns clients ja han omplert fulls de reclamacions per demanar que s'incloga també la llengua pròpia.

La botiga de València s'ha dissenyat com un indret adequat per a conèixer els últims productes d'Apple i aprendre a fer-los servir, per mitjà de l'assessorament personalitzat i tallers gratuïts.

Per a celebrar l'obertura de la botiga, els mil primers clients que la visiten a partir de les nou del matí rebran una camisa commemorativa de regal.

Des que Apple va obrir la primera Apple Store fa deu anys, més de mil milions de persones han passat per alguna de les més de tres-centes seixanta botigues que té en més d'una dotzena de països. A casa nostra, Apple té previst com a mínim obrir una altra botiga a Barcelona, en un edifici emblemàtic del centre de la ciutat.



FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu