Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

30 de gen. 2012

El PP es carrega les webs de Ràdio Altea i Altea Digital

La web de Ràdio Altea ha deixat d’estar activa i a la d’Altea Digital han desaparegut totes les notícies

Esta es la manera de treballar del Partit Popular alteà. La censura. Dos de les principals webs d’informació local alteana han deixat, des de fa uns mesos, d’estar actives i una d’elles fins i tot ha desaparegut.

Ràdio Altea va estrenar pàgina web el passat any 2009, i fins a l’entrada del PP al govern el passat mes de maig de 2011 la pàgina es mantenia actualitzada i amb una gran amplitud de notícies de diferents àmbits. Ara, tot el que intente entrar es trobarà amb la sorpresa de la desaparició d’esta pàgina.

Altea Digital, per la seua banda ha esborrat totes i cadascuna de les notícies que tenia publicades. Massa publicitat del PSOE? Qui sap. La qüestió és que tot i que la pàgina encara està activa no es pot accedir a cap informació, ja que han estat esborrades. 

Ràdio Altea i L’Expressió eren les úniques alternatives informatives en valencià, ara sols quedem nosaltres. Un altre atac del PP alteà a tot el que tinga a vore amb el valencià.

Esta actitud deixa en evidència l’equip de Govern liderat per Miguel Ortiz, que ja va fer de Ràdio Altea un altaveu propagandístic durant el seu anterior mandat (1995-2007).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, per això l'altre dia, des de BCN, volia escoltar la ràdio del meu poble i no vaig poder.
Quina vergona!!!!!!!!!
Sabeu si es tornarà a activar la web???

Admin. ha dit...

No ho sabem, la veritat. Però per el que hem vist no creiem que la pàgina torne a estar activa.. des del passat mes de novembre no s'actualitzava, de fet l'última notícia que es va publicar va ser la del certamen internacional de bandes... Una llàstima.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu