Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

29 de febr. 2012

Altea supera els 2.100 parats

Des de que governa el PP el número d’aturats a pujat de 1.772 a 2.119 

Dades de l'atur a Altea
A falta de la publicació de les dades de febrer, els números de l’atur a Altea són demolidors. Tres-centes quaranta set persones han perdut el seu treball a la nostra localitat en els últims huit mesos.

Al gràfic que acompanya esta notícia podem comprovar la greu situació de l’atur a Altea, que tot i millorar amb la temporada d’estiu sempre empitjora al mes de setembre, destruint cada any més treballs i situant el número de parats alteans en xifres molt preocupants.

El 2011 no ha segut, ni de lluny, el millor any del que portem de crisi  i així ho demostren les dades, més de 300 nous aturats en la segona meitat de l’any.

L’any 2012 no ha començat molt millor, al mes de gener 91 persones van ser acomiadades dels seus treballs i les previsions per a febrer no són molt millors.

Des de que el Partit Popular agafara les rendes del Govern municipal s’han destruït quasi 350 treballs, en tan sols huit mesos, ja que al mes de juny la xifra d’atur local era de 1.772 i a dia de hui ja és de 2.119.

Les temporades de setmana santa, pasqua i estiu suavitzaran estes dades tan dolentes, però tot i això en arribar de nou al mes de setembre tornarà a augmentar desmesuradament la xifra d’aturats a Altea. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu