Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

27 de febr. 2012

Adecco celebrarà en Altea un Fòrum d'Ocupació Comarcal

Serà el pròxim dia 7 de març al Centre Social

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Altea (AEDL) i l'empresa de contractació temporal Adecco celebraran dimecres que ve, 7 de març, un Fòrum d'Ocupació que tindrà lloc en el Centre Social d'Altea. La iniciativa ha estat presentada este matí per la regidora de Foment de l'Ocupació de l'Ajuntament d'Altea, Vigela Lloret, juntament amb el director de la delegació de Adecco en la Marina Baixa, José Antonio Martínez.

La regidora ha destacat que este Fòrum “suposa col•laborar amb la primera empresa d'àmbit nacional en contractació temporal, i contar amb professionals de primer nivell, per a orientar als alteans en la busqueda d'ocupació”. Les Jornades estan pensades especialment per a les persones que busquen una ocupació, ja que ofereix eines i consells útils per a tornar a entrar en el mercat laboral.

El Fòrum d'Ocupació, de caràcter comarcal, donarà començament a les 10:30 hores del matí, amb la presentació a càrrec del Director Adecco Benidorm, José Antonio Martínez, que parlarà sobre Adecco a Espanya i el món, i sobre solucions integrals de Recursos Humans; posteriorment Yolanda Llinares, Directora de la Fundació Adecco en Llevant disertarà sobre les activitats de la Fundació en l'ajuda a col•lectius desfavorits en la busca d'ocupació com són els majors de 45 anys, les dones amb el risc d'exclusió social i els ex-esportistes d'elit.


La conferència central abordarà el procés de Selecció per a una Ocupació, des de tècniques d'entrevista, elaboració de curículums, etc. i al final de la mateixa i com exemple pràctic s'ensenyaran ofertes reals d'ocupació per a saber si algun dels assistents reuneix el perfil requerit. A més de les Jornades, Adecco i l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Altea han obert una línia de col•laboració per la qual els aturats d'Altea entraran en la Borsa d'Ocupació que té Adecco en la comarca.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu