Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

14 de maig 2013

Arrestat a Altea un home que es feia passar per guàrdia civil

Els agents li van intervenir documentació falsificada, uns grillets, una pistola i més de 1.000 euros en bitllets falsos

Un home ha sigut detingut a Altea per fer-se passar per un agent de la guàrdia civil, segons va informar la Comandància d'aquest cos a Alacant. 

El sospitós portava documentació falsificada, uns grillets i una pistola simulada, similar a la que utilitza aquest cos de seguretat. Segons la Benemèrita, en les últimes setmanes s'havia presentat davant diversos ciutadans ensenyant la placa i realitzant identificacions. Alguns d'ells eren menors d'edat que es trobaven en parcs públics d'Altea.

Les persones que havien sigut abordades per aquest individu havien manifestat que portava una pistola baix la jaqueta, a voltes un xicotet auricular amb el qual manifestava estar en contacte amb la seua "central". Els agents de la Guàrdia Civil van muntar un dispositiu per a localitzar a aquest fals company.

L'arrest es va produir el passat 4 de maig, després que el sospitós poguera ser localitzat mentre circulava amb el seu vehicle, imputant-li un presumpte delicte d'usurpació de funcions públiques. En el moment de l'arrest, el fals funcionari, un home de 30 anys de nacionalitat búlgara, portava la documentació falsificada, juntament amb una placa ornamental de Guàrdia Civil, així com uns grillets amb funda en el cinturó. 

A l'interior del cotxe es van trobar documents simulant denúncies, així com un segell de "pagat", efectes amb els quals el detingut pretenia interposar algun tipus de denúncia i cobrar-la en mà amb la intenció de lucrar-se amb aquesta activitat. Els agents també van intervenir 1.190 euros falsificats, fraccionats en diferents bitllets, motiu pel qual se li imputa també un delicte de falsificació de moneda.


0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu